I shake your way, I shake your way

Oh! Jag hittade ett sådant halsband jag var ute efter, vet dock inte om det ser bra ut på mig men på bild gör det i alla fall det!

Plus att jag hittade en snygg väska också, eller är den inte det? Fransar är ju rätt hett!

Nu ska jag ta en dusch och plugga lite. Puss.

See the time we shared it was precious to me

Nu får snygga och oerhört grymma Kings of leon pryda min header för tillfället. Har inte mycket inspiration alls för tillfället, bara driver på, lyssnar på musik och pluggar.

Idag hade vi skolfoto. Mitt sista skolfoto i grundskolan. Känns jävligt bra. Hatar skolfoton, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Man ser alltid lite halv konstig ut eftersom att det är en sån stel och trist bild. Men kan vara kul att ha när man är äldre antar jag ;)Just nu så vill jag ha ett snyggt, långt halsband med en massa kedjor. Vet dock inte vart jag kan hitta ett sådant. Ett liknande det på bilden. Rätt långt och helst i silver, gimme!

Äh.

Jag känner mig så jävla dålig just nu. På alla sätt. Huvudet dunkar, magen gör ont och jag fryser hemskt mycket. Vill bara lägga mig och sova. Kan dock inte somna. Har försökt. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Måste lära mig en massa öar, sjöar, bergskedjor och grejer i Asien tills imorgon. Är för yr för att kunna koncentrera mig på det ordentligt. Ska nog ta mig en het kopp té och försöka sova en stund.

God Morgon!


Sitter här och gäspar stort. Har börjat vakna tidigt även på helgen. Vid åtta tiden på morgonen så var jag klar vaken. Inte särskilt skönt, men antagligen är det bra. För då hinner jag plugga ordentligt idag och somna ikväll.

Nu ska jag ta en kopp kaffe tror jag :)

No time

Får ursäkta att jag inte har svarat på mejl & sådant angående bloggdesigner. Jag har bara inte tid, sitter inte särskilt mycket vid datorn då jag måste plugga och så har jag faktiskt ett socialt liv också. Men jag svarar när jag har tid :)

Bill Gates tio budord

1. Livet är orättvist, vänj dig.

2. Världen bryr sig inte om ditt själv­förtroende. Världen förväntar sig att du ska prestera något innan du kan luta dig tillbaka och må bra.

3. Du kommer inte ha en fet månadslön direkt efter gymnasiet. Du kommer inte att bli vd med fin bil innan du förtjänar det.

4. Om du tycker att din lärare är jobbig: Vänta tills du får en chef.

5. Att jobba i gatukök eller som städare är inte under din värdighet. Dina far- och morföräldrar hade ett namn för det - de kallade det för möjligheter.

6. Om du strular till det: Skyll inte ifrån dig, lär av dina misstag.

7. Din skola kanske inte tror på vinnare och förlorare, de kanske ger alla nya chanser hela tiden. Detta liknar inte någonting i det verkliga livet.

8. Livet är inte uppdelat i terminer. Du kommer inte ha några sommarlov och väldigt få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa sina anställda hitta sig själva. Gör det på din egen fritid.

9. Tv är inte på riktigt. I verkliga livet måste folk faktiskt lämna kaféet och gå till jobbet.

10. Var snäll mot nördarna. Chansen är stor att du kommer att jobba åt en.

From now on...

Från och med nu tas alla kommentarer som inte har något med inlägget eller är ett svar på en fråga bort! Jag (och säkert rätt många andra) är trött på dessa "Hej, allt bra?" kommentarerna som ni skickar till varendaste blogg.

Skriv något vettigt eller inget alls! Tack!

And said I want you, just 'zactly like i used to


Jag var på min mosters bröllop i helgen, vi fick inte kasta hela påsen med ris på brudparet. Men inte ville vi göra det heller, mycket roligare att kasta med hela händerna fulla.


Det var vackra fönster i kyrkan, och de hade lycka med vädret...skinande sol :)

Två små bilder från bröllopet i lördags, jag vill inte lägga upp några bilden på bruden o.c. då jag inte vet om de vill det.

Idag så började jag skolan. Idag är det dagen som jag har fruktat sedan sommarlovets början. Och dagen var inte helt hemsk. Sure, det blir fullt upp i höst, mycket plugg, långa dagar, långa lektioner, sömlösa nätter. Men jag gillar att ha mycket att göra, samtidigt som jag hatar det. Jag vet inte riktigt vad jag snackar om, men det blir nog bra. Jag ska göra det bra...

Något mindre bra är att jag har gått omkring med en stor, gul finne på hakan hela dagen, Jippy!

Ordet skola


Det här är mitt önskesenario för tillfället. Inga galaklänningar och tjusiga skor. Bara myskläder, kaffe, choklad och bra tv-program. Det räcker för mig just nu. Dock kan inte den här underbara och lugna vardag forsätta länge till...snart vankas det skola.

För mig betyder ordet skola en massa. För det första så betyder det att jag får träffa en massa fina människor som jag inte har träffat på länge. Men för det andra, tredje, fjärde och femte så betyder det stress, sömnbrist, nervositet och rädsla. Jag drömmer mardrömmar om mina lärare som skriker på mig och vaknar upp mitt i natten.

Kanske tar jag det för allvarligt och överdriver. Men hur ska jag göra för att slappna av då? Kanske borde fundera på det lite...återkommer.

Don't torture yourself with what might have given


Jag har precis sett de tre första avsnitten av Seinfeld säsong 6 som jag köpte igår. Älskar verkligen det programmet, skrattar alltid högt för mig själv :)

Provade också min nya mini plattång, och den är faktiskt riktigt bra. Och så söt...den är minimal, tänkte att det räcker eftersom jag bara behöver platta min lugg som tycker om att stå åt olika håll på morgonen. Det var lite läskigt att ha en sån varm sak så nära ansiktet, var nära att bränna upp min lilla (eller stora...) näsa ett par gånger. Men jag lär mig nog att använda den med tiden.

Förresten, har någon musiktips? Skriv gärna i så fall!

Snow Patrol - Chocolate


This could be the very minute
I'm aware I'm alive
All these places feel like home

With a name I'd never chosen
I can make my first steps
As a child of 25

This is the straw, final straw in the
Roof of my mouth as I lie to you
Just because I'm sorry doesn't mean
I didn't enjoy it at the time

You're the only thing that I love
It scares me more every day
On my knees I think clearer

Goodness knows I saw it coming
Or at least I'll claim I did
But in truth I'm lost for words

What have I done it's too late for that
What have I become truth is nothing yet
A simple mistake starts the hardest time
I promise I'll do anything you ask...this time

Designhjälp - Mejla!

Om du vill att jag ska designa din blogg eller behöver hjälp med din design så mejla: Heytherefelicia@live.se!

Om jag inte har svarat på mejlet så lämna en kommentar, det kan vara så att jag har glömt att kolla min mejl :)

Nya rosa hörlurar


Jag har köpt ett par nya hörlurar till min ipod. De förra jag hade slutade plötsligt att fungera så jag har haft de tråkiga hörlurarna man får med till ipoden. Men nu så har jag skaffat mig ett par som passar bättre. Rosa med diamanter, underbart. Får bara hoppas att musiken låter bra i dem också...:)

Excited


Jo...jag har fortfarande inte fixat min design. Ska ta itu med det i helgen eller något. Håller på att uppdatera allt på datorn och har fått Photoshop CS4, så jag är rätt excited (Ordet fungerade inte på svenska, jag är ju inte upphetsad...)!

Om en stund så ska jag åka iväg med moderskapet & moster och shoppa lite. Behöver nya skor, linnen, en väska och lite annat. Ska också köpa en seriebox med Seinfeld tror jag.

Mina inlägg blir tråkigare och tråkigare för varje gång jag skriver ett, ska försöka bättra mig och kanske lägga in lite bilder. Jag har bara ingen lust att sitta framför datorn just nu. Är superstressad inför skolstarten, och jag har fyra dagar kvar! Måste redan påminna mig själv att andas lungt så fort jag tänker eller hör ordet "skola". Andas in....och ut...långsamt...

Lyssna på den här och andas in och ut. Kram.

Spendin' all my time at the mall

Hej sötnötar! Om en stund så ska jag åka in till stan igen...fjärde gången på fyra dagar...alltså har jag spenderat i stort sätt varje dag de senaste dagarna på stan. Så går det när man har vänner som behöver shoppa och behöver smakråd ;) Haha. Det enda jag har köpt är en kalender som jag har stylat i rosa & silver, ska ta kort och visa den senare.

Ikväll så ska jag klippa min lugg och färga håret, vägrar komma till skolan i råttfärgat hår och en lugg som jag inte kan se något under...får sätta upp den nu så att jag vet vart jag går.

Aja, nu måste jag lägga på lite mascara och försöka få mitt hår att ligga rakt ner...det är en utmaning! Skriver senare, puss.

Ps, bloggens design är fortfarande inte klar, därför ser den ut som den gör...:)

Renovering pågår!

Jag renoverar designen för tillfället, därför kan det se konstigt ut.

Wohoho wonderchild

Jag sitter med B & lyssnar på lite musik. För tillfället så lyssnar vi på den här! Vi har gått omkring på stan hela dagen och inte hittat något alls. Eller jo, jag köpte tuggumin...

Aja, jag har inte så mycket att skriva just nu. Skriver senare! Puss.

 Ps, kolla gärna in den här bloggen som jag har fixat designen på! :)

Shopping och Espressohouse cravings (Jo, jag använder det ordet ibland)


Vilken minut som helst så kommer B hit. Vi ska åka in till stan och leta efter lite kläder. Jag har redan hittat rätt mycket kläder till skolstarten redan men skulle behöva några små saker till. Bland annat en god kaffe från espressohouse och en kalender. Annars så har jag inte så mycket för mig, skolan börjar om en vecka, mitt rum är fortfarande väldigt stökigt och jag stressar ihjäl mig som vanligt.
I'll let you know what's going on, bye.


Förbjud paparazzis!

Jag har suttit och surfat runt lite och kollat på lite olika fansidor av olika kändisar jag gillar. Särskilt så har jag kollat in en sida om Robert Pattinson och blir bara riktigt ledsen när jag ser videos av paparazzis som springer efter honom, slår på hans bilruta för att få honom att kolla in i kameran och skriker på honom. Samtidigt ser man hans smått förtvivlade min och att han försöker att täcka sitt ansikte med handen samtidigt som han kör.

Inte för att jag inte tycker om hur Robert ser ut och gärna kollar på bilder på honom. Men jag nöjer mig gärna med bilder från photoshoots. Det är synd om dessa stackars människor som inte kan leva vanliga liv pga. alla dessa fotografer.

Vissa brukar mot argumentera med att "När de har valt att vara med i en film som kommer visas över hela världen så får det vara beredda på det...osv....". Men tänk om det var du själv, eller en god vän till dig? Varendaste gång du går ut och äter lunch med en vän så skulle det sticka ut kameror ur varendaste fönster och över murar. Det är inget som någon borde behöva uppleva. Det är att inkräkta på människors privatliv. Inte konstigt att vissa blir lite paranoida efter ett tag...

Jag tycker att man borde förbjuda paparazzis!

We belong together, like the open seas and shores.


If you need to crash then crash and burn.

Saker som jag har lust att skriva upp för tillfället:

♥ Det står en gubbe på en ställning utanför sitt hus och målar i regnet. Kanske inte det smartaste?
♥ Skolan börjar om åtta dagar, jag hyperventilerar nästan varje gång jag tänker på det.
♥ Musik är det bästa som finns.
♥ Jag saknar dig!
♥ Städa aldrig under din säng när du är riktigt trött, det förvärrar allt.
♥ Jag fick ett kusinbarn i torsdags, välkommen till världen!
♥ Regndropparna som samlas på fönsterrutor bildar ofta vackra mönster.
♥ Måste hitta en riktigt bra almanacka som är snygg.
♥ And I want to stand with you on a mountain, I want to bathe with you in the sea...

Måste sluta där, tråkar ut mig själv...

Little darlin' come with me

Sitter och tuggar på choklad som ursprungligen var en pralin jag försökte dela vilket gjorde att hela biten blev till tusen små delar. Alltså - dela inte praliner med dina bara händer, det blir väldigt kladdigt.

Idag har jag vart och handlat kläder. Har redan fyllt på garderoben inför skolstarten rätt mycket. Men behövde byxor och lite annat smått och gott. Jag hittade faktiskt två par jeans på H&M. Riktigt snygga faktiskt.

Det här är ett par av jeansen jag köpte. De får rumpan att se snygg ut! ;) Haha.

För tillfället så lyssnar jag på Van Morrison och funderar på att gå och lägga mig...fast det kommer jag nog inte göra på ett tag. Puss!

The words you say to me are unlike anything, that's ever been said.


Efter ett par sena nätter och tidiga mornar efter det så är jag helt slut. Huvudet bultar för fullt och sängen känns som den bästa platsen att vara just nu. Dock har jag svårt att somna och orkar inte försöka ännu.

Igår så spenderade vi kvällen på en liten teaterbiograf inne i den lilla staden vid C's lantställe. Vi såg Harry Potter & Halvblods prinsen. Jag gillade den riktigt mycket - slutet kunde vart bättre dock.

Nej, nu måste jag hämta en frukt eller något och sedan gå och lägga mig! Sweet Dreams!

Vanilla & Honey


Jag har köpt en underbar duschtvål som med lukten vanilj & honung. Det är en fantastisk doft enligt mig. Jag älskar "varma" dofter. Och detta ljus skulle passa mig perfekt, måste verkligen få tag på ett ljus med vanilj & honungs doft!

Storstädning


Idag så ska jag storstäda mitt rum då man inte längre kan se mitt golv. Först måste jag gå några rundor med tvätt ner till tvättstugan som är på nedervåningen. Och jag har väldiga problem med det eftersom jag håller i så mycket tvätt att jag inte ser vart jag går och då ramlar jag lätt.

Sedan ska jag sortera i lådor, dammsuga, tvätta golvet, städa min byrå osv...detta kommer nog ta ett tag.

Imorgon så ska jag och S åka till C's land och stanna där ett par nätter. Det blir nog rätt mysigt =) Hon har en egen brygga mot en fin sjö som man kan ligga och sola på...dock blir det nog inte mycket solning om det regnar som det gör nu. Aja, nu ska jag börja städa, Bye!

Like I'm living at the edge of the world

Jag har spenderat hela dagen ute på havet i motorbåten. Har läst ut en riktigt bra bok och blivit solbränd. Behövde försvinna ut på havet lite och rensa skallen. Börjar stressa upp mig inför skolstarten och är nära till att bryta ihop rätt ofta nu för tiden. Men försöker att fokusera på sommaren och ledigheten.

Det finns inte mycket mer att säga just nu, skall snart sätta på en film som heter Into The Wild och knapra lite cashewnötter. Cheerio!

The war at home

Sitter och kollar på The war at home på en sida på nätet. Det brukade gå på tv för något år sedan. Faktiskt riktigt underhållande! Men måste stänga av datorn, packa badkläder och lite frukt. Ska ut med båten! Adios!


"Welcome to the real world", she said to me

Åh, det har vart en rätt lång dag idag på något sätt. Jag vaknade upp gråtande pga. en hemsk dröm. Det är nog första gången jag har vaknat gråtande - någonsin. Det var inte särskilt kul att starta dagen så.

Men jag skakade av mig drömmen och satte mig en stund framför tvn för att vakna till lite. Efter att jag hade käkat lite frukost och fått i mig x antal koppar kaffe så kände jag mig lite bättre.

Jag begav mig av mot bussen för att möta M nr1 & M nr2 i stan för en fika. Drack en islatte - rätt god. Sedan joinade (sedan när använder jag det ordet?) R & M nr3 oss och vi drog till en park för lite häng.

Efter ett tag behövde jag dra mig hemåt och nu sitter jag här. Har glömt att äta så måste nog hämta något att tugga på.

Cheerio!


The Spiderwick Chronicles


Jag är riktigt, riktigt, riktigt kaffesugen. Så skall göra i ordning en stor kopp med kaffe och sätta mig i soffan med en film. Tror att jag ska se på The Spiderwick Chronicles som jag precis har fått. Den verkar så där lagom mysig och barnslig. Jag har ingen ork eller lust att sätta mig in i en film som gör att jag börjar gråta - behöver något lättsamt!


Ha en fin kväll, bye!♥

Out with the old, and in with the new!Har precis ätit middag. Det blev inte särskilt speciellt, men grillad kyckling är alltid jätte gott.

Efter middagen så gjorde jag en snabb rensning av min klädbyrå. Hittade lite saker som jag inte vill ha kvar längre, så de ska jag antingen ge bort till någon vän eller skänka bort. Behövde rensa för att få plats med en massa nya koftor som jag köpte i fredags. Kanske visar dem någon dag!

Nu ska jag snart åka och hämta upp B som ska hälsa på en stund. Cheerio!

Seinfeld gänget återförenas!


Min favoritserie av alla serier är utan tvekan Seinfeld. Det går inte att undvika skratt när jag kollar på den och karaktärerna är bara helt underbara. De fyra tillsammans är en perfect match.

Och nu har jag läst att efter 11 år så skall gänget återförenas i serien "Simma lungt, Larry!". De kommer medverka i det sista avsnittet av den sjunde säsongen. Jag längtar tills jag får se det!

Greetings eartpeople!

Bloggens design är fixad för stunden, uppe i headern ser ni Carrie Bradshaws sovrum. Och eftersom jag älskar Sex & the City tyckte jag att det passade bra!

Jag är en femtonårig flicka som heter Felicia. Jag är född och bor i det gamla goda Götet. Den här bloggen är inte min första, men jag har en tendens att lätt tröttna och börja om på nytt igen. Får hoppas att jag inte tröttnar för fort den här gången.

Hasta la vista!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0